MASSASJE TERAPIER

INNLEDNING

Er du ny til en verden av Thaimassage eller massasje generelt og ønsker å vite mer om fordelene ved å motta massasje eller alternativ behandling ? Les mer for å finne ut under en liten introduksjon til fordelene holistiske metoder .

Fordeler med Massasje Terapi

Massasje har vært praktisert som en helbredende terapi for århundrer i nesten alle kulturer rundt om i verden . Selv om massasje påvirker kroppen som en helhet , påvirker det særlig aktiviteten i muskel-skjelett , sirkulasjons- , lymfe -og nervesystemet . Gjennom muskel manipulasjon massasje kan bidra til å lindre muskelspenninger , redusere stress, og fremkalle følelser av ro .

Enten det er en tradisjonell Thai massasje, dype vev massasje , sports massasje , trenger du våre kvalifiserte massører som kan hjelpe . Lampoon Spa bringer en opplevelse for deg at du vil nyte i den komforten av vår lille boutique-miljø slik at du med mer avslappende tid så det er ingen grunn til å stresse ut døren . . Lapmoon Spa gi best mulig behandling til sitt klientell ..

Tradtitional Thai Massasje skiller seg fra konvensjonell kommersielle massasjeterapi som har eveolved over tid . Her er en video som demonstrerer den måten tradisjonelle Thai Massasje er levert.

http://www.youtube.com/watch?v=vASIFiJYGmc

MERK : På Lampoon Spa pre - blandede aromaterapi oljer brukes for alle massasjebehandlinger . Vennligst informer oss dersom du ønsker en vanlig uparfymert olje som skal brukes for preferanse eller allergi til mutter oljer .